Lena Mikaelsson

Jag är massageterapeut med ett stort intresse för hälsa och friskvård som helhet, vidareutbildad inom ortopedisk medicin och idrottsmedicin, i grunden stresspedagog. Det är fantastiskt att ha möjlighet att jobba med något som man brinner för, något som känns meningsfullt och viktigt, för mig är det alla former av hälsa, jag vill hjälpa och inspirera människor att hitta en sund väg till en mer hälsosam och balanserad livsstil.

Jag har under många år jobbat som massageterapeut, både med behandlande massage mot problem och smärta i rörelseapparaten, men även mjukare mer stillsam massage i syfte att motverka stress och komma till rätta med den problematiken. I mitt arbete har jag mött en mångfald olika personligheter med väldigt skiftande problematik, smärta, stress, övervikt, inaktivitet, dåligt mående mm. just alla dessa olikheter har väckt mitt intresse att hela tiden fortsätta studera vidare i olika riktningar inom ämnet hälsa.

Mitt mål varje dag är att möta mina kunder på just deras personliga plan, varje behandling ska vara unik, anpassad efter just dina behov.

Jag har de senaste åren intresserat mig mycket för yoga, för mig har det alltid varit självklart att vi behöver ta hand om både kropp, själ och sinne för att må bra och vara i balans, och yogan ger mig alla delar, den är magisk !
Jag är glad att nu kunna erbjuda en fantastiskt välgörande behandling till mina kunder med Yogisk Chakraflödesmassage, som just hjälper till att balansera hela systemet.

Meritzo wellness
logo_branschrådetSvenskMassage1

Som massagekunder har du rätt att ställa höga krav på din massör. Välj därför en av Branschrådet svensk massage Certifierad massör !!

logo_kropssterapeuterna

Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbud en kvalitetssäkran för dig som kund. Innehar en patient och ansvarsförsäkring.